2crOvhRhipB1rUlM8Ea21A0iVBpVhnv3VfUwRk2zXwc

INTEGRITET OCH SEKRETESS

Integritetspolicy för siriusam.se

siriusam.se värnar besökarnas integritet och följer därför en strikt integritetspolicy. Den förklarar hur vi samlar in och använder cookies och hur vi skyddar användarnas integritet. Om du har några frågor om denna hantering är du alltid välkommen att kontakta oss på office@siriusam.se.

Användning av cookies och andra mätverktyg

Vi använder cookies för att underlätta användningen av vår webbplats. En cookie är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Cookien hjälper till att känna igen vilken typ av innehåll och vilka sidor som besökts på våra webbplatser. Informationen som sparas kan vara uppgifter om hur våra läsare har surfat på och använt våra webbplatser, vilka sidor våra läsare har varit inne på samt surfat mellan de olika webbplatserna som Sirius Asset Management AB har ett samarbete med.

Vi använder statistik i samlad/aggregerad form om användare/trafik och trafikleverantörer. Sådan statistik innehåller dock aldrig någon form av personlig information. Allt är anonymt. IP-adresser sparas inte i vår databas som lagrar beteende på webbplatsen, därför kan informationen om dig aldrig kopplas samman med din identitet. Din IP-adress sparas av säkerhetsskäl endast i de fall då du själv aktivt registrerar dig på webbplatsen.

Syften:

• Låta systemet känna igen återkommande användare för att kunna anpassa våra tjänster.
• Beräkna och rapportera användarantal och trafik.
• Underlätta för dig att röra dig på webbplatsen.
• Bygga segment och målgrupper i marknadsföringssyfte och för att kunna rikta annonser.
• Utveckla och förbättra webbplatsen genom att förstå hur den används.

Ibland använder vi tredjepartscookies från andra företag för att göra marknadsundersökningar och trafikmätningar, underlätta annonshantering och för att förbättra funktionaliteten på webbplatsen.

Så förhindrar du att cookies lagras

• Du kan radera cookies från din hårddisk när som helst, men detta gör att dina personliga inställningar försvinner.
• Du kan också ändra inställningarna i din webbläsare så att den inte tillåter att cookies sparas på din hårddisk. Detta försämrar dock funktionaliteten på vissa webbsidor, kan förhindra tillgång till inloggningssidor och göra att visst innehåll och vissa funktioner inte är tillgängliga.

Cookies som används på vår webbplats

  • csrftoken - Den här cookien sätts för att förhindra Cross-Site Request Forgery (CSRF) attacker.

  • p.gif - Den här cookien sättsför att hämta rätt fonter från typekit.net

  • django_language - Den här cookien sätts för att hålla reda på vilket språk som valts

Ytterligare information om kakor finns på Post- och telestyrelsens webbplats, www.pts.se

Ändring

Vi kan från tid till annan komma att ändra denna integritetspolicy för att följa lagstadgade krav samt vår egen praxis för insamling och behandling av data.

GDPR (General Data Protection Regulation)

GDPR är en ny lag som gäller inom hela EU från den 25 maj 2018. Översatt till svenska blir GDPR Dataskyddsförordningen. Denna förordning och en kompletterande svensk lag, Dataskyddslagen, ersätter Personuppgiftslagen (PUL).

Dina rättigheter

Du har rätt att få veta om dina personuppgifter behandlas av Sirius Asset Management AB och i så fall få ett utdrag. Du har också rätt att i vissa fall få felaktiga uppgifter rättade eller raderade.

För att kunna leverera våra tjänster är det ibland nödvändigt att vi delar personuppgifter med andra leverantörer som arbetar för vår räkning. Vi ställer samma krav på sekretess och säkerhet på våra samarbetspartners som om vi själva behandlat uppgifterna. Gentemot dig som kund svarar vi alltid för att hanteringen av personuppgifterna sker korrekt. Vi kan också dela uppgifter till exempelvis myndigheter, kreditupplysningsinstitut, parter i internationella betalningssystem och när det krävs enligt lag eller juridisk process.

För mer information om GDPR eller om hur du får ut dina personuppgifter kontakta oss på office@siriusam.se.

DISCLAIMER

All material on this web site is provided for general guidance and informational purposes only and relates to the law of Sweden and/or European law as applicable. The material is under no circumstances to be used or considered as financial advice or an offer to sell, or a solicitation of any offer to buy any securities. The material is obtained from various sources; while all reasonable care has been taken to ensure that the material is true and not misleading, Sirius Asset Management does not guarantee its accuracy or completeness.

The web site and its content and material does not have regard to any specific investment objectives, financial situation or the particular needs of any specific person who may access this web site. Investors should seek financial advice regarding the appropriateness of investing in any securities or investment strategies discussed or recommended on this web site and should understand that statements regarding future prospects may not be realized. Investors should also understand that past performance is not a guide to future performance.

Sirius Asset Management, its partners, staff and associated companies exclude all and accept no liability whatsoever (to the extent permitted by applicable law) for any direct or consequential losses, costs, claims, damages, expenses or proceedings of whatever nature incurred or suffered by you arising directly or indirectly in connection with the use of this web site and its content and material, or due to any unavailability of part or all of the web site or any material or related services. Visitors to this web site who are investors in the U.S. should be aware that investing in non-U.S. securities entails certain risks. The securities of non-U.S. issuers may not be registered with, nor be subject to the current informational reporting and audit standards of, the U.S. Securities and Exchange Commission.

Sirius Asset Management does not represent or warrant that any e-mails from this web site will be sent to you or received by Sirius Asset Management. Nor does Sirius Asset Management warrant the privacy and/or security of e-mails during Internet transmission to or from Sirius Asset Management.

 

©2019 S*AM Sirius Asset Management

Thanks to Photo by Janus Y Ola Grönlund on Unsplash